Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  С тези нестандартни, но ефективни методи със сигурност ще отслабнете – опитайте ги! (ВИДЕО)

  Когато килограмите упорстват…

  Излишните ви килограми са прекалено упорити? Има лесни и естествени средства, които могат да ускорят елиминирането им – хомеопатия, автомасажи, флорални води…

  Непрекъснато ям

  Откъде идва проблемът?

  Обикновено от прекалено много стрес – храната, особено мазните и сладките продукти, имат успокояващо действие върху психиката чрез сложни мозъчни процеси.

  Решението

  Флоралната вода от люта мента намалява апетита и нуждата от сладко. Според американско изследване вдишването на ментов аромат на всеки два часа води до намаляване с 2800 на погълнатите калории за седмица! Разтворете 1 с.л. ментова флорална вода в 1 л слабо минерализирана вода и я изпийте за 1 ден.

  ще отслабнете

  Нестандартни методи за отслабване

  В допълнение

  Срещу стреса помага хомеопатичното средство Sulfur 9СН, особено подходящо за любителите на сладките храни и за жените в менопауза.

  Ако това се окаже недостатъчно?

  За овладяване на вредните емоции много ефикасни са цветята на Бах – метличина, ако налитате на сладко, или сребърен бор, за да се избавите от чувството за вина, ако не можете да се справите с глада си. Подходящата доза е 2 капки в чаша вода, 4 пъти през деня.

  Краката ми са подути

  Откъде идва проблемът?

  От свръхнатоварване с токсини, което причинява задържане на вода в организма.

  Решението

  Опитайте следната рецепта: разтворете 1 с.л. флорална вода от хвойна в 1 л изворна вода. Изпийте това количество за 1 ден на малки порции. Хвойната подобрява кръвообращението.

  В допълнение

  Направете си домашен отводняващ гел на базата на ароматно масло от кедрово дърво – смесете 7 капки с 1 с.л. неутрален душ гел. Масажирайте краката си от глезените към бедрата и изплакнете с тонизиращ душ.

  И още нещо

  Качете се на теглилката и с пръстите на краката се опитайте да окажете натиск от 5 килограма. След това опипайте с пръстите на ръцете и краката си по цялата им дължина, за да откриете по-чувствителните на допир места. Натиснете с равна сила всяко от тях в продължение на три вдишвания и издишвания.

  Ако това се окаже недостатъчно?

  Два пъти в месеца посещавайте специалист по акупунктура, който ще тонизира енергийните точки, съответни на проблема. В същото време той може да повлияе върху стреса и прекаления апетит.

  Не мога да се преборя с целулита

  Откъде идва проблемът?

  От задържането на вода и натрупването на мастни клетки в кожата. Получава се така наречената портокалова кожа, от която страдат повечето жени.

  Решението

  Фибрите на кактусовата смокиня „хващат“ мазнините и захарите в стомаха по време на хранене и благоприятстват елиминирането им. Взимайте по 3 капсули половин час след обилно похапване или по 2 капсули преди всяко хранене.

  В допълнение

  Използвайте кремове против целулит на базата на кофеин, който е доказано ефикасен срещу портокаловата кожа. Кофеинът засилва термогенезата и отделената топлина отстранява излишните калории, като в същото време освобождава мастните клетки от товара им.

  И още нещо

  Ако сте на морския бряг, можете да обвиете тялото си с водорасли, които имат същото действие като кофеина.

  Ако това се окаже недостатъчно?

  В клиниките за разкрасяване препоръчват апаратите против целулит, които заличават пухкавата кожа по бедрата и корема.

  Коремът ми никога не изчезва

  Откъде идва проблемът?

  Неправилното обращение на лимфата в областта на корема води до подуване при всеки стрес или хранене в необичаен час.

  Решението

  Хомеопатията предлага едноседмично лечение всеки месец с Lycopodium 5 СН.

  В допълнение

  Месечният прием на пробиотици възстановява чревната флора и предотвратява задържането на газове.

  И още нещо

  Легнете по гръб със сгънати колене, разтворени на ширината на таза. След това повдигнете таза и задръжте така 3 пъти по десет секунди. Правете упражнението всеки ден.

  Ако това се окаже недостатъчно?

  Остеопатията е алтернативна медицина, която поддържа гъвкавостта на костните връзки и преодолява задържането на лимфа.

  Топли напитки през целия ден

  За освобождаване от токсините и излишната вода в организма добре влияят топлите напитки – колкото са по-топли, толкова са по ефикасни. Правете си отвари от черешови дръжки или пийте зелено кафе, което ограничава усвояването на захарта.

  3 природни средства срещу апетита:

  – ЯБЪЛКА – пектинът, който се съдържа в нея, стабилизира нивото на кръвната захар и образува в стомаха нещо като гел, който прихваща мазнините и ги елиминира.

  – ЩИПКА АГАР-АГАР – този прах от водорасли набъбва в стомаха и „обира“ мазнини и захари. Той няма никакъв вкус и може да бъда добавен във всяка една напитка.

  – МАЛКО СУРОВИ ОРЕХИ ИЛИ БАДЕМИ – от 30 грама няма да напълнеете, а само ще преборите глада към 11 часа.

  Източници:Жуpнaл,jenite.bg,Pixabay.com

  https://youtu.be/X5DR_Mvip_c